innerlijke vrijheid traject

Herken je dit?

➺ Je twijfelt aan jezelf en houd je bezig met wat anderen van je vinden.
➺ Je kropt gevoelens op en vindt het lastig om hier met anderen over te praten.
➺ Je durft jezelf niet uit te spreken in contact met anderen, omdat je bang bent voor conflict.
➺ Je hebt last van negatieve gedachten en piekert veel.
➺ Je houdt je bezig met zingevingsvragen als: Wie ben ik echt? Wat geeft mijn leven zin? Waarom doe ik wat ik doe? Waar ligt mijn passie? Waarvoor ben ik hier op aarde?

Sluit nu even je ogen en stel je eens voor…

Je wordt elke dag wakker met enthousiasme om je dag te starten, want je weet dat vandaag weer een mooie dag zal worden. Als je in de spiegel kijkt glimlach je, omdat je positief bent over wat je teruggespiegeld ziet.

Je voelt zelfvertrouwen, want je weet dat alle beslissingen die je zult maken goed zijn voor jou. Je weet immers waar je voor staat, waar je grenzen liggen en wat je behoeften zijn en kunt dit vanuit een liefdevolle plek uitspreken naar je omgeving.

Je staat in je kracht en bent volledig jezelf in contact met anderen; je durft kwetsbaar, open en authentiek te zijn. Je straalt, want je laat je werkelijke zelf zien. En lieverd, je good vibes zijn aanstekelijk!

Je kleurt je leven in zoals jij het wilt - het leven waar je vroeger van droomde is nu werkelijkheid geworden. En je voelt je dankbaar, want je leeft het leven zoals het voor jou bedoeld is.

Voelt goed hè? dit is ook voor jou weggelegd! 

De tijd is aangebroken om jezelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen en onverwerkte emoties, zodat je je vrij voelt om je werkelijke zelf te (laten) zien.

Jezelf dit traject gunnen is een eerste stap richting innerlijke vrijheid!

Dit traject is voor jou als je: 

❥ Klaar bent voor diepgaande en duurzame transformatie.
❥ Wil ontdekken wie jij in essentie bent.
❥ Met liefdevolle ogen naar jezelf en je omgeving wil kijken.
❥ Onverwerkte (emotionele) ballast wil opruimen.
❥ Verantwoordelijkheid wil nemen voor jouw leven.
❥ Bereid bent om een laagje dieper in jezelf te gaan.

mijn aanpak

In mijn praktijk doen we niet aan symptoombestrijding; we pakken de kern van jouw blokkades aan. 

Uit ervaring weet ik dat het spannend is om de diepte bij jezelf in te gaan. Daarom stem ik me volledig af op jou en creëer ik een veilige ruimte waarin we op jouw tempo geleidelijk de diepte in gaan, zodat daar een duurzame transformatie kan plaatsvinden.

Na het traject heb je mij in principe niet meer nodig, omdat je op diep niveau blokkades hebt opgelost. Daarnaast reik ik je tijdens het traject tools aan die jou op de lange termijn helpen en die je na het traject zelf kunt blijven toepassen.

Dit is jouw uitnodiging om écht naar jezelf te kijken

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Gedurende 3 maanden werken we intensief samen. Aan het begin van het traject schetsen we een helder beeld van waar je naartoe wilt en daar werken we vervolgens naartoe.

Elke 1-2 weken ontmoeten we elkaar voor een sessie van 90 minuten en tussen de sessies door sta ik op Instagram voor je klaar om je vragen te beantwoorden, je een hart onder de riem te steken en je doorbraakmomentjes met je te vieren.

Na afloop van het traject voel jij je vrij om je werkelijke Zelf te zijn en je leven kunt leven zoals het voor jou bedoeld is.

INVESTERING IN JEZELF
De investering in jeZelf bedraagt € 999 (inclusief btw), betalen in termijnen is mogelijk.

hey! Mijn naam is yasmin en ooit stond ik waar jij nu staat

Daar zat ik dan in 2012. Ik was 25 jaar oud met een identiteitscrisis onder mijn arm. Achteraf gezien was die crisis niet zomaar komen aanwaaien: als geadopteerd meisje uit Zuid-Korea hield ik me als kind al bezig met vragen als wie ben ik echt?  

Ik geloofde dat liefde en geluk buiten mezelf te vinden waren, dus mijn wereld was gevuld met aanpassingsgedrag en onzekerheid. Gevoelens? Die had ik wel, maar durfde ik amper toe te laten, bang voor wat er omhoog zou komen. Alles wat er vanbinnen speelde wilde ik niet zien.

Uiteindelijk bleek die identiteitscrisis een blessing in disguise: het was het begin van mijn innerlijke reis, het pad van bewust- en heelwording.

Jaren aan innerlijk werk en zelfheling hebben geleid tot een liefdevolle verbinding met mezelf en de wereld om me heen. Natuurlijk heb ik nog steeds onzekerheden en minder lekkere dagen, ik ben ook gewoon een mens ;-), al heeft de innerlijke reis mijn leven compleet getransformeerd.

Nu ben ik de vrouw waar ik vroeger over schreef in mijn wensendagboekje, nu leid ik het leven waar ik destijds van droomde. En ik ben hier om jou te helpen hetzelfde te ervaren. Terug naar je essentie, zodat je kunt gaan leven in liefde, vrijheid en verbinding.

wil jij leven vanuit je essentie?