Zwangerschapsverlof

Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof tot eind 2024, waardoor ik tot die tijd onbereikbaar ben via zakelijke email en telefoon. Wil jij in 2025 als één van de eersten bij mij terecht kunnen? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem na mijn verlof direct contact met jou op.

Stuur je mailtje naar info@deliefdesbrigade.nl of vul onderstaand formulier in, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Praktijkadres 
 Yoga studio & praktijk Corazón
Goudenregenstraat 89
2565 EP Den Haag

Openingstijden praktijk
Maandag: 13:00 uur - 17:00 uur 
Dinsdag & Donderdag: 10:00 uur - 17:00 uur

Contactgegevens 
E: info@deliefdesbrigade.nl 

 

Parkeren
In en om de straat van mijn praktijk is ruim voldoende parkeergelegenheid en dagelijks gratis parkeren op mijn openingstijden. 

Openbaar vervoer
Mijn praktijk is goed bereikbaar met het OV (Randstadrail 34, tram 3 en tram 12). Kijk voor reisadvies op maat op www.9292.nl

Ik ben lid van de beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT), die kwaliteitsgarantie biedt voor alternatieve therapeuten. Voor meer informatie klik hier.


Als CAT collectief therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie klik hier.

Join the movement

Privacyverklaring 

Algemene voorwaarden

Copyright 2023 | de Liefdesbrigade