Hi, wat fijn dat je hier bent!


Ik heb het gevoel dat je hier naartoe bent geleid, omdat jij verlangt naar liefdevolle relaties die je leven verdiepen, verrijken en vervullen.

Relaties waarin je kwetsbaar en krachtig jezelf kunt zijn. Die niet gebaseerd op angst en onzekerheid, maar op liefde, veiligheid en vertrouwen.

Hier ben je op de juiste plek, want ik deel jouw verlangen en heb hierin een hele reis afgelegd. Mag ik mijn verhaal met je delen?

 

De geadopteerde baby

Het thema verbinding loopt als een rode draad door mijn leven. Na mijn geboorte in Zuid-Korea werd ik direct naar een kindertehuis gebracht en als baby van 4 maanden werd ik geadopteerd door een Middelburgs echtpaar. Onbewust ‘leerde’ ik door mijn adoptie dat verbondenheid samengaat met afwijzing en verlating. Hier stond ik als kind en tiener niet bewust bij stil, maar als ik terugkijk op die periode zie ik een worstelend meisje dat zich zowel vrolijk als verward voelde. Een meisje met een dikke muur om haar hartje heen, zodat ze niet opnieuw de pijn van verlating en afwijzing zou hoeven te ervaren.

De verwarde twintiger

Door die dikke muur raakte ik afgesplitst van mijn binnenwereld, waardoor gevoelens werden weggestopt. Ik had een sterk verlangen om me te verbinden en tegelijkertijd vond ik het doodeng. Wat als ik straks weer alleen achterblijf? Ik droeg zoveel maskers om maar aardig gevonden te worden dat ik niet meer wist wie ik zelf echt was. Ik verloor mezelf in heel veel feesten en verdoven en belandde in 2012 in een identiteitscrisis; iets in mij schreeuwde zó hard om aandacht en liefde dat ik er niet meer omheen kon – dat was ikzelf. Dit was het begin van mijn reis naar verbinding.

De toegewijde diepzielduiker

Het was tijd voor échte verandering in mijn leven en ik besloot om opnieuw te gaan studeren in het vak waar mijn passie ligt, de psychologie. Op de universiteit leerde ik alles over de psyche van de mens, in mijn vrije tijd dook ik diep in mijn eigen psyche. Ik transformeerde mijn mindset, doorbrak destructieve patronen, bevrijdde mezelf door onverwerkte emoties los te laten en ik leerde mezelf lief te hebben zoals ik werkelijk ben. Geleidelijk opende mijn hart zich, in de eerste plaats voor mezelf. Vanuit deze plek verliet ik oppervlakkige relaties en ging openstaan voor verdiepende en betekenisvolle relaties.

De verbindende liefdesbrigadier

In 2018 ontving ik in een droom de boodschap om de Liefdesbrigade op te richten. Na het behalen van mijn masterdiploma klinische psychologie rondde ik met succes de opleiding tot holistisch therapeut af. Nu begeleid ik als holistisch psycholoog in mijn praktijk bewuste vrouwen naar een leven in (zelf)liefde. Ook ben ik host van de Liefdesbrigade podcast, waarin ik mijn hart laat spreken over gelijkaardige thema’s. Daarnaast geef ik Reiki cursussen, vrouwencirkels en cacao ceremonies. Om jou ook vanuit systemisch perspectief te kunnen begeleiden volg ik momenteel de opleiding Familieopstellingen bij Instituut Voor Systemisch Werk. 

Start jouw pad van verbinding hier

Join the movement

Privacyverklaring 

Algemene voorwaarden

Copyright 2023 | de Liefdesbrigade