Hey! Wat fijn dat je hier bent :-)

Ik heb het gevoel dat je hier naartoe bent geleid omdat jij klaar bent voor échte verandering in je leven.

Je bent klaar voor de reis naar binnen, zodat je leert luisteren naar de taal van jouw hart. Je durft te luisteren naar het stemmetje diep van binnen die jou al langere tijd vertelt dat er een mooier, gelukkiger, lichter en liefdevoller leven voor jou bestemd is.

Je bent er klaar voor om jouw authentieke zelf te zijn en het leven te leiden waar jij nu van droomt. 

Hier ben je op de juiste plek, want ik heb ook deze innerlijke reis afgelegd.

Mag ik mijn verhaal met je delen?

De geadopteerde baby

Iedereen draagt een spreekwoordelijk rugzakje gevuld met ervaringen die je vormen tot wie je nu bent. Op de bodem van het mijne ligt mijn adoptie: als 4 maanden oude Zuid-Koreaanse baby kwam ik terecht bij een Middelburgs echtpaar; zij kon door chemotherapie niet zwanger worden en wilde net zo graag een kindje als hij. Adoptie is echter een traumatische ervaring voor een baby en hoeveel aandacht en liefde zij me ook gaven, ik kon het niet werkelijk ontvangen. Onbewust geloofde ik dat ik niet goed genoeg was om gehouden te worden (door mijn biologische moeder) en dus niet goed genoeg was om van gehouden te worden (door wie dan ook). De dikke muur om mijn hart heen hield iedereen buiten, inclusief ikzelf. Ik focuste me om de buitenwereld en ging voor mijn omgeving zorgen, om alles in mijn binnenwereld te vermijden.

De verwarde twintiger

Hoe hard je ook probeert om iets te onderdrukken of vermijden, uiteindelijk komt het toch naar boven. Soms in subtiele vormen, zoals het beginnen aan opleidingen die ik vervolgens niet afmaakte of meermaals voor langere tijd verblijven in het buitenland. In die periode deed ik alles wat ik leuk vond, om maar niet te hoeven stilstaan bij het feit dat ik mezelf diep vanbinnen eigenlijk niet leuk vond. In 2012 liet de brutere vorm zich aan mij zien: een identiteitscrisis op mijn 25e levensjaar. Ik voelde me verward en verloren, wist niet meer wie ik was, waarom ik hier op aarde was en wat ik met mijn leven wilde. Ik verloor mezelf in heel veel feesten en verdoven, totdat diep vanbinnen iets in mij zó hard om aandacht, erkenning, acceptatie en liefde schreeuwde dat ik er niet meer omheen kon – dat was ikzelf.

De toegewijde diepzielduiker

Het werd tijd voor échte verandering en ik besloot opnieuw te gaan studeren in het vak waar mijn passie ligt: de psychologie. Op de universiteit leerde ik alles over de psyche van de mens, in mijn vrije tijd dook ik diep in mijn eigen psyche. Ik verzamelde moed om mijn innerlijke duisternis in te gaan en onder ogen te komen wat ik jarenlang had weggestopt. En toen ik eenmaal mijn innerlijke bodem raakte kon ik niet anders dan terugkeren naar de oppervlakte, naar het licht.
Ik transformeerde mijn mindset, doorbrak belemmerende gedragspatronen en bevrijdde mezelf door onverwerkte emoties los te laten. Geleidelijk durfde ik mijn hart te openen, waardoor ik mezelf leerde liefhebben zoals ik werkelijk ben. Vanuit die plek verliet ik oppervlakkige relaties en ging ik verdiepende betekenisvolle relaties aan. 

De verbindende liefdesbrigadier

In 2018 ontving ik in een droom de boodschap om de Liefdesbrigade op te richten en sindsdien geef ik intuïtief vorm aan mijn gelijknamige onderneming. Intussen behaalde ik mijn Masterdiploma Klinische Psychologie, waarna ik startte met de opleiding tot Holistisch Therapeut. Nu heb ik mijn eigen holistische praktijk, waarin ik vrouwen begeleid bij het creëren van een innerlijk vrij leven in verbinding en liefde. Momenteel volg ik de opleiding tot Reiki Trainer en werk ik parttime als psychologie trainer op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Yasmin Lindenburg (1987), MSc

Een brug tussen hemel en aarde

In mijn werk breng ik de spirituele wereld en het aardse leven samen. Ik begeleid jou tijdens het proces naar innerlijke vrijheid, zodat jij in contact komt met wat jouw ware essentie: liefde. En ik help jou om dit vervolgens uit te dragen naar de buitenwereld. Met beide voeten stevig op de grond en beide handen open in de lucht. 

Ik werk met hart en ziel aan de Liefdesbrigade met als doel dat jij weer in contact mag komen met het jouwe.

Begin jouw innerlijke reis hier

Ze zeggen weleens: waar het hart vol van is, stroomt de mond van over. Het is dan ook niet gek dat ik in 2020 de Liefdesbrigade podcast ben gestart ;-) Via deze weg behandel ik diverse onderwerpen gerelateerd aan innerlijk werk, bewustwording, spiritualiteit en (zelf)liefde.

Zoek je 1-op-1 begeleiding? Dit zijn de opties om met mij samen te werken:

Holistisch Consult
Een los holistisch consult om jouw systeem terug in balans te brengen.

Innerlijke Vrijheid Traject
Holistisch behandeltraject waarin jij gedurende 3-4 maanden wordt begeleid naar wie jij werkelijk bent.

Als je Instagram hebt dan zou ik het heel leuk vinden als je met me deelt wat het voor jou betekent om je werkelijke zelf te zijn. Kom je daar met me connecten?