Innerlijke vrijheid | Écht staan voor wie je bent | Verbindende communicatie

hoe mijn wonden mijn wijsheid werden...

de geadopteerde baby

Iedereen draagt een spreekwoordelijk rugzakje gevuld met ervaringen die je vormen tot wie je nu bent. Op de bodem van het mijne ligt mijn adoptie: als 4 maanden oude Zuid-Koreaanse baby kwam ik terecht bij een Middelburgs echtpaar; zij kon door chemotherapie niet zwanger worden en wilde net zo graag een kindje als hij. Adoptie is echter een traumatische ervaring voor een baby en hoeveel aandacht en liefde zij me ook gaven, ik kon niet werkelijk ontvangen. Onbewust geloofde ik dat ik niet goed genoeg was om gehouden te worden (door mijn biologische moeder) en dus niet goed genoeg was om van gehouden te worden (door wie dan ook). De dikke muur die ik om mijn hart heen bouwde hield iedereen buiten, inclusief ikzelf. Ik focuste me om de buitenwereld en ging voor mijn omgeving zorgen, om mijn binnenwereld te vermijden en onverwerkte emoties te onderdrukken. 

de verwarde twintiger

Maar hoe hard je ook probeert om iets te onderdrukken, te vermijden, uiteindelijk komt het toch naar boven. Soms in subtiele vormen, zoals het beginnen aan opleidingen die ik vervolgens niet afmaakte of meerdere malen voor langere tijd verblijven in het buitenland. Veel innerlijke onrust dus. In die periode deed ik alles wat ik leuk vond, om maar niet te hoeven stilstaan bij het feit dat ik mezelf diep vanbinnen eigenlijk niet leuk vond. En uiteindelijk liet de brutere vorm zich aan mij zien: een quarterlife crisis (identiteitscrisis) op mijn 25e levensjaar. Ik voelde me verward en verloren: wist niet meer wie ik was, waarom ik hier op aarde was en wat ik met mijn leven wilde. Ik verloor mezelf in heel veel feesten en verdoven, totdat diep vanbinnen iets in mij zó hard om aandacht, erkenning, acceptatie en liefde schreeuwde dat ik er niet meer omheen kon  – dat was ikzelf.

de toegewijde diepzielduiker

Het werd tijd voor echte verandering en ik besloot opnieuw te gaan studeren in het vak waar mijn passie ligt: de psychologie. Op de universiteit leerde ik alles over de psyche van de mens, in mijn vrije tijd dook ik diep in mijn eigen psyche. Verzamelde moed om mijn innerlijke duisternis in te gaan en onder ogen te komen wat ik al die jaren had weggestopt. En toen ik daar de bodem raakte kon ik niet anders dan terugkeren naar de oppervlakte, naar het licht.
Ik bevrijdde mezelf door onverwerkte emoties los te laten. Transformeerde mijn mindset en zag het glas halvol in plaats van halfleeg. Doorbrak automatische gedragspatronen en ontwikkelde gezonde copingmechanismen. Stopte met luisteren naar mijn gedachten en leerde vertrouwen op mijn intuïtie. Ontdekte de kracht van kwetsbaarheid en opende mijn hart. Verliet oppervlakkige vriendschappen en ging verdiepende hartconnecties aan. En ik ontwikkelde het meest waardevolle: zelfliefde.

de verbindende liefdesbrigadier

In 2018 ontving ik in een droom de boodschap om de Liefdesbrigade op te richten en sindsdien geef ik intuïtief vorm aan mijn gelijknamige onderneming. Intussen behaalde ik mijn Masterdiploma Klinische Psychologie, waarna ik startte met de opleiding tot Holistisch Therapeut. Nu heb ik mijn eigen holistische praktijk, waarin ik mensen begeleid bij het creëren van een innerlijk vrij leven in verbinding en liefde. Daarnaast ben ik host van de Liefdesbrigade podcast, waarvan alle afleveringen gericht zijn op het delen van mooie (zelf)inzichten, wijze lessen en praktische tips om jouw innerlijke reis een stukje comfortabeler en lichter te maken. Ik laat graag mijn hart graag spreken op Instagram in de vorm van informatieve en poëtische teksten. En ik werk parttime als psychologie tutor en trainer op de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Yasmin Lindenburg (1987), MSc

Een brug tussen hemel en aarde

In mijn werk breng ik de spirituele wereld en het aardse leven samen. Ik begeleid jou tijdens het proces naar innerlijke vrijheid, zodat jij in contact komt met wat jouw ware essentie: liefde. En ik help jou om dit vervolgens uit te dragen naar jouw buitenwereld.

Beide voeten stevig op de grond. En beide handen open in de lucht.

Met hart en ziel werk ik aan de Liefdesbrigade met als doel dat jij weer in contact mag komen met het jouwe ♡