Deep Dive Sessie — Terug naar de kern

Herken je dit?

 

De laatste tijd speelt er een bepaald thema in je leven, zoals een lastige keuze die je moet maken of een bepaalde onzekerheid waar je last van hebt. Misschien word je vaak teleurgesteld in vriendschappen of zou je verandering in je (werkende) leven willen, maar weet je niet wat/hoe. Wellicht heb je last van terugkerende fysieke klachten of voel je je lusteloos.

Wat je situatie ook is, je merkt dat je daardoor minder lekker in je vel zit. Je hebt er vast op internet iets over opgezocht, een boek over gelezen of er met vriendinnen over gepraat, maar het levert niet op wat je graag zou willen.

Misschien zou het wel eens fijn zijn om er met een professional over te praten, zodat er nu eens ECHT iets verandert.

Jezelf deze sessie gunnen is de eerste stap richting die verandering!

 

In deze sessie draait het om jou. Wie ben jij nu écht en wat heb jij nodig om meer liefde, balans, geluk, vrijheid en voldoening in je leven te ervaren?

De invulling van de sessie wordt intuïtief afgestemd op jou en je situatie en gedurende het traject houden we de 5 V's als pijlers aan.

 

Wat kun je verwachten?

 

In deze losse sessie van 2 uur duiken we samen de diepte in, waarbij we ingaan op de combinatie van denken, voelen, doen en Zijn - dit is immers de sleutel tot duurzame verandering.

Mijn werkwijze is holistisch, wat inhoudt dat we jouw situatie benaderen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau (klik hier voor meer info).

Na afloop ga je naar huis met meer helderheid, nieuwe inzichten, vergroot (zelf)vertrouwen, hernieuwde energie en concrete tips.

De liefdevolle investering in jezelf bedraagt € 266 (incl. btw).

Boek deze sessie in 5 stappen

Hi, wat leuk je hier te ontmoeten!


Mijn naam is Yasmin en door mijn adoptie weet ik maar al te goed hoe diep verwarrend verbinding kan zijn. En 
boy oh boy, wat had ik daardoor vroeger last van het aangaan van relaties, in welke vorm dan ook.

Op mijn 25e belandde ik in een identiteitscrisis en kreeg ik een toxische relatie waarin ik de verbinding met mezelf compleet verloor. Het duurde enkele jaren voordat ik de moed had om eruit te stappen.

Dit was de start van het pad van zelfliefde en verbinding en gaandeweg leerde ik wat het werkelijk betekent om liefdevolle relaties aan te gaan — dat dit begint bij de relatie die je hebt met jezelf. 


N
u begeleid ik als holistisch psycholoog andere bewuste vrouwen op hetzelfde pad, zodat zij kunnen leven vanuit (zelf)liefde.

Deze Deep Dive Sessie heb ik gecreërd, zodat jij hetzelfde kan ervaren. Let's go!

 

Yasmin Lindenburg, MSc. (1987)

Holistisch psycholoog, reiki master & trainer, docent holistische therapie, podcast host en een rasechte liefdesbrigadier: geboren om de wereld te verlichten en liefde te verspreiden.

Lees meer

Join the movement

Privacyverklaring 

Algemene voorwaarden

Copyright 2023 | de Liefdesbrigade