Reiki Healing — Thuiskomen bij jezelf

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse energetische helingsmethode die klachten behandelt op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Via handoplegging wordt deze zachte liefdevolle energie overgedragen, waardoor innerlijke blokkades kunnen worden geheeld en jouw levensenergie weer vrijuit gaat stromen. 

 

Voor wie is Reiki?

Door de holistische werking van Reiki kan het op vele vlakken tijdens een genezings- en transformatieproces worden ingezet. Tijdens een Reiki healing worden niet alleen het symptoom behandelt, maar ook de onderliggende oorzaak van de klacht. Daarnaast is het ook een prettige manier om dieper te ontspannen, om meer energie te krijgen, om jezelf goed te gronden, en om je gezondheid te bevorderen. Het helpt je om minder in je hoofd te zitten en meer in contact met je lijf en gevoelens te komen. Daarnaast is Reiki healing zeer geschikt ter ondersteuning van jouw spirituele ontwikkeling.

Reiki is een mogelijkheid om de herinnering aan ons ware zelf te activeren

Wat kun je verwachten?

 

Na een kort voorgesprek waarin we even stilstaan bij hoe je huidige situatie is mag je lekker gaan liggen op de behandeltafel met je kleding aan. Vervolgens geef ik via intuïtieve handoplegging Reiki healing aan je door.

Intieme aanrakingen en alle posities die jij als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden en als je liever niet direct aangeraakt wordt dan houd ik mijn handen enkele centimeters van je lichaam af.

Het enige wat jij hoeft te doen is je open te stellen voor de energie en te ontspannen; de behandeling wordt in stilte gegeven. Naderhand drinken we een kopje kruidenthee om de vrijgekomen afvalstoffen sneller af te voeren. Mocht er tijdens de behandeling iets bij je omhoog zijn gekomen en voel je de behoefte om het daar even over te hebben dan is daar ruimte voor.

Een Reiki healing sessie duurt 75 minuten. De liefdevolle investering in jezelf bedraagt € 80 (incl. btw), dit is inclusief voor- en nazorg. 

Boek jouw behandeling in 3 stappen

Client love

Boek jouw Reiki Healing hier

Hi, wat leuk je hier te ontmoeten!


Mijn naam is Yasmin en het thema 
verbinding loopt als een rode draad door mijn leven. Mede door mijn adoptie vond ik kwetsbaarheid vroeger zo lastig, omdat ik bang was dat mensen me zouden verlaten als ze the real me zouden zien.

Achteraf zie ik in hoe eenzaam ik destijd was: ik verlangde naar verbinding, maar kon anderen niet echt toelaten, vanbinnen zat ik op slot.

Tot ik in 2012 via een identiteitscrisis belandde op het pad van bewustwording, zelfheling en spiritualiteit en het dikke kettingslot om mijn hart heen geleidelijk openbrak.

In de jaren die volgden heb ik van alles gedaan om mezelf te helen. Ik werkte al met energie toen in 2019 Reiki op mijn pad kwam. Na mijn eerste inwijding werd mijn transformatieproces een stuk lichter en zachter en het begeleidde me liefdevol terug naar wie ik werkelijk ben. 

En nu, lieve vrouw, ben ik hier om jou hetzelfde te laten ervaren. Let's go!

 

Yasmin Lindenburg, MSc. (1987)

Holistisch psycholoog, reiki master & trainer, docent holistische therapie, podcast host en een rasechte liefdesbrigadier: geboren om de wereld te verlichten en liefde te verspreiden.

Lees meer

Join the movement

Privacyverklaring 

Algemene voorwaarden

Copyright 2023 | de Liefdesbrigade