Cacao Healing Cirkel — De reis naar je hart

De Cacao Healing Cirkel is een laagdrempelige bijeenkomst voor bewuste zielen (zoals jij!) die samenkomen met een heldere intentie om te verbinden met hun hart.

In deze safe & sacred space word je liefdevol begeleid op een innerlijke reis uit je hoofd, in je lijf, waarbij alle belemmeringen worden vrijgelaten om écht je hart te kunnen openen.

De ultieme hartopener

Rauwe cacao is een zacht plantmedicijn dat liefdevol jouw hart opent, waardoor je meer liefde, verbondenheid, dankbaarheid en vreugde in je leven kunt ervaren. Het wordt al duizenden jaren gebruikt voor diepe heling op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Het is rijk aan mineralen als zink, ijzer, chroom en magnesium, waardoor je spieren ontspannen. Door de antioxidanten openen de bloedvaten zich en kan zuurstof makkelijker door het lichaam verspreiden. Ook worden happy hormones vrijgegeven, wat het geluksgevoel versterkt.

 Bij gebruik van antidepressiva wordt geadviseerd om eerst te overleggen met de behandeld arts.

Deze Cacao Healing Cirkel is voor jou als je

  • Je jouw hart wilt openen en niet weet hoe je dit kan doen.
  • Toe bent aan tijd voor jezelf.
  • Nieuwsgierig bent naar een cacao ceremonie in een veilige setting met een kleine groep.
  • Al vaker cacao hebt gedronken en liefdevol wilt worden begeleid op een reis naar je hart.
  • Zin hebt in een verbindende middag met gelijkgestemden.
  • Benieuwd bent naar wat energy healing voor jou kan betekenen.
  • Jezelf niet per sé herkent in bovenstaande en wel een full body YES voelt bij de Cacao Healing.

Wat kun je verwachten?

Liefdevolle aandacht, innerlijke rust en verbondenheid.

De middag start met een openingsritueel, waarna we een intuïtiekaart trekken en onze intentie delen. Vervolgens drinken we een kopje ceremoniële cacao en word je meegenomen op een geleide visualisatie om nog dieper te zakken in je lijf en hart. Daarna ontvang je jouw energy healing, zodat jouw levensenergie weer goed doorstroomt. Naderhand is er ruimte om te delen en ook de behoefte om niet te delen is welkom. Aan het einde van de middag ga je naar huis met meer rust, heldere inzichten en een open hart.

Begeleiding

Tijdens deze cirkel ben ik aanwezig als facilitator, healer en space holder, wat betekent dat ik de veiligheid waarborg binnen de groep en ik de fysieke en energetische ruimte liefdevol openhoud. Let op: ik ben niet aanwezig als holistisch psycholoog, dus dit is geen groepstherapie.

Aantal deelnemers

Om het gevoel van veiligheid en individuele aandacht voor de energy healing te waarborgen kunnen maximaal 5 personen zich aanmelden. 

 

Liefdevolle investering in jezelf

De investering in jezelf bedraagt € 79. 

Inbegrepen bij de investering

Onbeperkt theeceremoniële cacao, healthy bites, alle benodigde materialen en natuurlijk héél véél liefde!

Join the movement

Privacyverklaring 

Algemene voorwaarden

Copyright 2022 | de Liefdesbrigade