Vrouwencirke— Jouw volgende stap naar meer verbinding

De Cirkel van Liefde is een laagdrempelige bijeenkomst voor bewuste vrouwen (zoals jij!) van diverse leeftijden en achtergronden, die samenkomen om te verbinden, Zijn, delen en helen.

In deze safe & sacred space word je liefdevol uitgenodigd om je aandacht te shiften van buiten naar binnen, zodat je in zachtheid aanwezig kunt zijn bij wat er in jou leeft.

En dit hoef je niet alleen te doen. Je mag je laten dragen, steunen, bekrachtigen en inspireren door de aanwezige vrouwen, die net als jij ook een verhaal hebben.


Dat zijn de zachte krachten van een vrouwencirkel: begrip, herkenning en verbinding.

Groeien en bloeien


Al eeuwenlang komen vrouwen in cirkels bij elkaar om elkaar te steunen, wijsheden te delen en hun vrouwenkracht te verdiepen - iets wat in onze individualistische maatschappij helaas verloren lijkt te zijn.

We zijn allemaal met elkaar verbonden; als je goed naar de ander kijkt, zie je jezelf. Daardoor kunnen we elkaar zo mooi spiegelen en elkaar helpen groeien en inspireren om te bloeien.

 

Als bewuste vrouwen samenkomen in de Cirkel van Liefde ontstaat er iets magisch: door te luisteren en te delen vanuit je hart ontstaat er onderlinge (h)erkenning, waardoor de energie licht wordt en jij weer krachtig gaat stromen.

Deze vrouwencirkel is voor jou als je

 • Verlangt naar het verbindende en inspirerende gevoel van sisterhood.
 • Bewust even wilt stilstaan bij jezelf en jouw leven. 
 • Meer liefdevolle tijd en aandacht wilt besteden aan jezelf.
 • Verlangt naar een plek waar je helemaal jezelf kan zijn en (laten) zien. 
 • Behoefte hebt aan dieper contact.
 • Dichter bij je gevoel wilt komen.
 • Niet meer vanuit je hoofd, maar vanuit je hart wilt spreken.
 • Meer in contact wilt komen met je vrouw-zijn. 
 • Het spannend vindt om je kwetsbaar op te stellen en tegelijkertijd meer van jezelf zou willen laten zien aan anderen. 
 • Op een laagdrempelige manier nieuwe vrouwen wilt ontmoeten. 
 • Jezelf niet per sé herkent in bovenstaande en wel een full body YES voelt bij de Cirkel van Liefde.

Aankomende vrouwencirkels

Elke vrouwencirkel heeft een eigen thema waarin we ons verdiepen.

Tijd: 15:00 uur - 17:30 uur
Locatie: Yogacentrum Corazón
Goudenregenstraat 89, Den Haag


Zaterdag 14 oktober - Innerlijk kind

Zaterdag 4 november - Vrouwelijke energie

Wat kun je verwachten?

Liefdevolle aandacht, zachte kracht en verbondenheid.

We starten met een openingsritueel, gevolgd door een landingsmeditatie. We trekken een intuïtiekaart en drinken ceremoniële cacao om ons hart te openen. Er is ruimte om te delen wat er in jou leeft, en ook de behoefte om niet te delen is welkom.

De verdere invulling van de vrouwencirkel is afhankelijk van het thema, de behoeften en energie binnen de Cirkel en kan bestaan uit: energetische healing, bewegen op muziek, journaling, oefening voor ontspanning, embodiment, verbinding, dankbaarheid of bewustzijnsverruiming.

Begeleiding

Tijdens deze dag ben ik aanwezig als facilitator en space holder, wat betekent dat ik de veiligheid waarborg binnen de groep en ik de fysieke en energetische ruimte liefdevol openhoud. Let op: ik ben niet aanwezig als holistisch psycholoog, dus dit is geen groepstherapie.

Aantal deelnemers

Om het gevoel van veiligheid en individuele aandacht te waarborgen kunnen maximaal 10 vrouwen zich aanmelden. 

 

Liefdevolle investering in jezelf

De investering in jezelf bedraagt € 60 (incl. btw).

Inbegrepen bij de investering

Onbeperkt thee en waterceremoniële cacao, healthy bites, alle benodigde materialen en natuurlijk héél véél liefde!

Je hoeft het niet alleen te doen

Hi! Mijn naam is Yasmin en het thema verbinding loopt als een rode draad door mijn leven. Mede door mijn adoptie vond ik kwetsbaarheid vroeger zo lastig, omdat ik bang was dat mensen me zouden verlaten als ze the real me zouden zien.

Achteraf zie ik in hoe eenzaam ik destijd was: ik verlangde naar verbinding, maar kon anderen niet echt toelaten, vanbinnen zat ik op slot.

Tot ik in 2012 via een identiteitscrisis belandde op het pad van bewustwording, zelfheling en spiritualiteit en het dikke kettingslot om mijn hart heen geleidelijk openbrak.

Omdat ik toen de enige in mijn omgeving was die zich met deze thema's bezighield, liep ik tegen veel onbegrip aan.

Daardoor ontdekte ik hoe belangrijk het is om jezelf te omringen met gelijkgestemden die hetzelfde pad bewandelen. Ook al is hun verhaal anders dan het jouwe, zij begrijpen wat je doormaakt en kunnen je daardoor steunen op dieper niveau.

Samenzijn met gelijkgestemde vrouwen heeft mijn leven veranderd, omdat ik daardoor ontdekte dat we in de kern allemaal naar hetzelfde verlangen: gezien, gehoord en geliefd worden voor wie we echt zijn.

En nu, lieve vrouw, ben ik hier om jou hetzelfde te laten ervaren. 

Yasmin Lindenburg (1987), MSc.
Holistisch psycholoog, reiki master & trainer, docent holistische therapie, podcast host en een rasechte liefdesbrigadier: geboren om de wereld te verlichten en liefde te verspreiden.
Lees meer

Join the movement

Privacyverklaring 

Algemene voorwaarden

Copyright 2023 | de Liefdesbrigade