Vrouwencirkel x Manifestatie — Van droom naar werkelijkheid

De Cirkel van Manifestatie is een laagdrempelige bijeenkomst voor bewuste vrouwen (zoals jij!) die samenkomen met een heldere intentie om dromen te realiseren.

In deze safe & sacred space word je liefdevol uitgenodigd om je aandacht te shiften van buiten naar binnen, zodat je weer in contact komt met jouw innerlijke wijsheid en hartsverlangen.

De beste manier om je toekomst te voorspellen is door het te creëren


Het manifestatieproces bestaat uit enkele simpele stappen. Inderdaad simpel, maar dat betekent niet dat het makkelijk is ;-) Juist daarom is het zo fijn om dit proces met gelijkgestemden te starten, zodat je elkaar kunt motiveren en stimuleren in het aantrekken van jouw hartsverlangen.

Tijdens deze middag doorlopen we de eerste stappen van het manifestatieproces en krijg jij genoeg tips en inspiratie om het proces thuis zelf vol vertrouwen voort te zetten.

Deze vrouwencirkel is voor jou als je

  • Er klaar voor bent om jouw dromen werkelijkheid te maken.
  • Zin hebt in een creatieve middag met gelijkgestemden.
  • Bewust wilt stilstaan bij wat je wilt aantrekken in jezelf en jouw leven. 
  • Liefdevolle tijd en aandacht wilt besteden aan jezelf.
  • Jezelf niet per sé herkent in bovenstaande en wel een full body YES voelt bij de Cirkel van Manifestatie.

Wat kun je verwachten?

Liefdevolle aandacht, verbondenheid en creativiteit.

De middag start met een openingsritueel, waarna we een intuïtiekaart trekken en onze intentie delen. We drinken een kopje ceremoniële cacao om dieper te zakken in ons lijf en hart, waarna een visualisatie met energy healing volgt zodat je je helemaal kunt verbinden met jouw dromen, doelen en hartsverlangens. Daarna volgt het creatieve proces en maken we ons visionboard. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met nieuwe (zelf)inzichten, hernieuwde energie en meer (zelf)vertrouwen.

Begeleiding

Tijdens deze dag ben ik aanwezig als facilitator en space holder, wat betekent dat ik de veiligheid waarborg binnen de groep en ik de fysieke en energetische ruimte liefdevol openhoud. Let op: ik ben niet aanwezig als holistisch psycholoog, dus dit is geen groepstherapie.

Aantal deelnemers

Om het gevoel van veiligheid en individuele aandacht te waarborgen kunnen maximaal 6 vrouwen zich aanmelden. 

 

Liefdevolle investering in jezelf

De investering in jezelf bedraagt € 90 (incl. btw). Ben je ondernemer en wil je deze workshop aftrekken als bedrijfskosten? Noem dan bij je aanmelding je bedrijfsnaam voor op de factuur.

Inbegrepen bij de investering

Onbeperkt thee, geïnfuseerd waterceremoniële cacao, healthy bites, alle benodigde materialen en natuurlijk héél véél liefde!

Data nieuwe Cirkel

  • Zondag 15 oktober van 12:30 uur - 17:30 uur
  • Zondag 12 november van 12:30 uur - 17:30 uur

Tijdens deze verbindende middag kom je samen met max. 6 gelijkgestemde vrouwen om je manifestatiekracht te activeren en te bundelen, zodat je jouw hartsverlangen kunt aantrekken.

Datum: Zondag 12 november
Tijd: 12:30 uur - 17:30 uur 

Locatie: Bij mij thuis aan de Wormerveerstraat 203, Den Haag

Join the movement

Privacyverklaring 

Algemene voorwaarden

Copyright 2022 | de Liefdesbrigade