Jouw liefdesrelatie verdiepen: in vrijheid verbonden

Sluit even je ogen en stel je eens voor...

 

Met een glimlach kijk je naar je partner en een warm gevoel van liefde overspoelt je. Je voelt je dankbaar dat je partner op jouw pad is gekomen. 

Conflicten hebben jullie amper, omdat jullie in openheid en veiligheid bij elkaar kunnen zeggen wat je echt voelt. Dit is niet altijd makkelijk, maar je staat in jouw kracht om deze gesprekken te voeren.

Jullie vullen elkaar aan en tegelijkertijd houden jullie elkaar scherp. Je kunt ervan opaan dat je partner voor jou klaar staat en jou ziet voor wie jij echt bent

Ook voel je je comfortabel bij elkaar en daardoor is er ruimte voor spelenontdekken, en groeien - zowel individueel en als stel. 

 

Herken je dit?

  • Je bent tevreden met jullie relatie, maar zou meer diepgang willen.
  • Jij en je partner hebben regelmatig conflicten.
  • Jij en/of je partner vindt het lastig om over gevoelens te praten.
  • Je bent al lang samen met je partner en wilt jullie relatie nieuw leven inblazen.
  • Je bent gelukkig met je partner, maar zou dichter bij elkaar willen komen.
  • Je voelt je soms alleen binnen je relatie.

Jezelf dit traject gunnen is de eerste stap richting die verdiepende relatie!

 

In dit traject draait het om jou. Wie ben jij nu écht en wat heb jij nodig om meer verdieping en tevredenheid in jouw relatie te ervaren?

De invulling van de sessies wordt intuïtief afgestemd op jou en je situatie en gedurende het traject houden we de 5 V's als pijlers aan.

Wat kun je verwachten?

 

Gedurende 4 maanden werken we samen. Aan het begin van het traject schetsen we een helder beeld van waar je naartoe wilt.

Vervolgens ontmoeten we elkaar elke 2 weken voor in totaal 8 sessies van 90 minuten én een privé of koppel cacao ceremonie van circa 3.5 uur.

Tussen de sessies door sta ik voor je klaar om je vragen te beantwoorden, je een hart onder de riem te steken en je doorbraakmomentjes met je te vieren.

De investering in jezelf bedraagt € 333 per maand (inclusief btw).

Boek dit traject in 5 stappen

Client love

Hi, wat leuk je hier  te ontmoeten!


Mijn naam is Yasmin en door mijn adoptie weet ik maar al te goed hoe diep verwarrend verbinding kan zijn. En boy oh boy, wat had ik daardoor vroeger last van het aangaan van relaties, in welke vorm dan ook.

Op mijn 25e belandde ik in een identiteitscrisis en kreeg ik een toxische relatie waarin ik de verbinding met mezelf compleet verloor. Het duurde enkele jaren voordat ik de moed had om eruit te stappen.

Dit was de start van het pad van zelfliefde en verbinding en gaandeweg leerde ik wat het werkelijk betekent om liefdevolle relaties aan te gaan.

N
u begeleid ik als holistisch therapeut andere bewuste vrouwen op hetzelfde pad, zodat zij liefdevolle relaties aantrekken en behouden.

Dit traject heb ik gecreërd, zodat jij hetzelfde kan ervaren. Let's go!

 

Yasmin Lindenburg, MSc. (1987)