Jouw liefdesrelatie aantrekken: sterke rug, zachte voorkant

Sluit even je ogen en stel je eens voor...

 

Ontspannen fiets je naar de afgesproken locatie van jullie eerste date, zin in! Nieuwsgierig vraag je jezelf af of je date past bij wat jij zoekt. Vol zelfvertrouwen stap je op de ander af, want je weet dat jij een catch bent.

Tijdens de date voel je je op je gemakopen, authentiek en je straalt. Je bent zo lekker jezelf en lieverd, je good vibes zijn aantrekkelijk!

Het einde van de date nadert. Of jij zin hebt om nog eens af te spreken? Je glimlacht, want je onderbuik vertelt je dat dit goed zit.

Ja', zeg je volmondig.

Ja, tegen een volgende date, een nieuwe verbinding en de liefdevolle relatie aangaan die jij verdient.

 

Herken je dit?

  • Je snapt niet waarom het je niet lukt om een leuke partner aan te trekken.
  • Je relaties zijn vaak van korte duur.
  • Je trekt steeds het verkeerde type aan.
  • Je wilt meer (zelf)vertrouwen bij het aangaan van een nieuwe relatie.
  • Je weet niet hoe je aan nieuwe dates kunt komen.
  • Je hebt een fijn leven, maar wilt niet de rest van je leven single blijven.

Jezelf dit traject gunnen is de eerste stap richting die liefdevolle relatie!

 

In dit traject draait het om jou. Wie ben jij nu écht en wat heb jij nodig om een liefdevolle relatie aan te trekken én te behouden?

De invulling van de sessies wordt intuïtief afgestemd op jou en je situatie en gedurende het traject houden we de 5 V's als pijlers aan.

Wat kun je verwachten?

 

Gedurende 4 maanden werken we samen. Aan het begin van het traject schetsen we een helder beeld van waar je naartoe wilt.

Vervolgens ontmoeten we elkaar elke 2 weken voor in totaal 8 sessies van 90 minuten én een privé of koppel cacao ceremonie van circa 3.5 uur.

Tussen de sessies door sta ik voor je klaar om je vragen te beantwoorden, je een hart onder de riem te steken en je doorbraakmomentjes met je te vieren.

De investering in jezelf bedraagt € 333 per maand (inclusief btw).

Boek dit traject in 5 stappen

Client love

Hi, wat leuk je hier  te ontmoeten!


Mijn naam is Yasmin en door mijn adoptie weet ik maar al te goed hoe diep verwarrend verbinding kan zijn. En boy oh boy, wat had ik daardoor vroeger last van het aangaan van relaties, in welke vorm dan ook.

Op mijn 25e belandde ik in een identiteitscrisis en kreeg ik een toxische relatie waarin ik de verbinding met mezelf compleet verloor. Het duurde enkele jaren voordat ik de moed had om eruit te stappen.

Dit was de start van het pad van zelfliefde en verbinding en gaandeweg leerde ik wat het werkelijk betekent om liefdevolle relaties aan te gaan.

N
u begeleid ik als holistisch therapeut andere bewuste vrouwen op hetzelfde pad, zodat zij liefdevolle relaties aantrekken en behouden.

Dit traject heb ik gecreërd, zodat jij hetzelfde kan ervaren. Let's go!

 

Yasmin Lindenburg, MSc. (1987)