Transformatiedag Reiki I — Het mooiste cadeau aan jezelf

Verdiep jouw innerlijke reis met Reiki, de universele levensenergie. Deze energie is in iedereen latent aanwezig en in deze cursus wordt jouw contact met deze energie geactiveerd.

Op deze Transformatiedag word je liefdevol uitgenodigd om stil te staan en naar binnen te keren. Je wordt bewust van waar je nu staat in jouw groeiproces en wat je nodig hebt om stappen te zetten in de richting die jij voor ogen hebt.

Reiki zet een diep transformatieproces in gang en tijdens deze cursus leer je niet alleen hoe je hiermee kunt omgaan door de beoefening van Reiki, ook ontvang je waardevolle teachings en praktische tips die jou verder helpen op jouw pad.

Reiki is voor iedereen

Reiki, een Japanse helingsmethode, stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, waardoor klachten kunnen worden behandeld op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Via handoplegging wordt deze zachte energie doorgegeven, zodat jouw systeem weer in balans komt en jouw levensenergie weer vrijuit gaat stromen. Het mooie aan Reiki is dat je als behandelaar fungeert als doorgeefluik van deze energie: je geeft dus slechts deze energie door en verliest geen eigen energie.

Reiki is een wonderlijke energie die helpt bij zelfontwikkeling en jouw groeiproces versnelt. Het werkt als een schijnwerper: het brengt onbewuste zaken in helder licht, waardoor je kunt helen en je bewustzijn verruimt

Deze Tranformatiedag is voor jou als je

  • Minder in je hoofd wilt zitten en meer in je lichaam wilt zakken
  • Meer zelfliefde wilt ervaren
  • De balans in jezelf wilt herstellen
  • Beter wilt omgaan met je eigen energie 
  • Meer verbinding met de mensen om je heen wilt ervaren
  • Op zoek bent naar ontspanning en rust
  • Verlichting of genezing zoekt bij pijn
  • Ondersteuning zoekt in je persoonlijke ontwikkeling 
  • (Meer) in contact wilt komen met je intuïtie
  • Energiewerk wilt toepassen in je beroep

Wat kun je verwachten?

Het Usui Reiki systeem kent drie graden. Bij elke Reiki graad ontvangt de cursist een inwijding die de chakra's en meridianen (energiecentra en kanalen) openen en de vijf holistische lichamen zuiveren ter voorbereiding op het kunnen ontvangen en doorgeven van de helende Reiki energie.

Bij Reiki I leer je wat Reiki is en hoe je het kunt toepassen voor jezelf en eventueel bij anderen. Deze cursus bestaat uit 1,5 lesdag.

Inhoud

De live Transformatiedag duurt van 9:30 uur tot 15:30 uur. Tijdens deze dag leer je over de geschiedenis en gedachtegoed van Reiki. Nadat je de vier inwijdingen hebt ontvangen leer je het geven van een gehele behandeling aan jezelf en anderen. Ook ervaar je waar je Reiki nog meer op kunt toepassen. Het programma wordt aangevuld met meditatie en visualisatie, kleine opdrachten en energie-oefeningen. Daarnaast wordt er ruimschoots tijd besteed aan jouw persoonlijke thema's en hoe deze met ondersteuning van Reiki kunnen ontwikkelen.

Ongeveer drie weken later ontmoeten we elkaar via Zoom voor het 2 uur durende online verdiepingsmoment. Tijdens deze bijeenkomst kun je jouw ervaringen delen en eventuele vragen stellen. Naast meditatie en visualisatie doe je een praktijkoefening en ontvang je van mij een heerlijke behandeling op afstand.

Data Reiki I cursus

TBA

Begeleiding

Op de Transformatiedag zal ik als Reiki leraar niet alleen de Reiki materie overdragen, als holistisch psycholoog besteed ik ruimschoots aandacht aan jouw individuele proces. Je wordt door mij gecoacht op jouw persoonlijke thema's, zodat je jezelf beter leert kennen op dieper niveau. Deze innerlijke verdieping zal vervolgens bekrachtigd worden door jouw ontwikkelingsproces met Reiki

 

Aantal deelnemers

Om het gevoel van veiligheid en individuele aandacht te waarborgen houd ik de groepen klein met maximaal 4 deelnemers. De cursus gaat door bij minimaal 2 aanmeldingen.

Locatie

De Transformatiedag wordt gegeven bij mij thuis aan de Wormerveerstraat 203 in Den Haag (gratis parkeren). Circa drie weken later vindt het verdiepingsmoment online plaats.

Liefdevolle investering in jezelf

De investering in jezelf bedraagt € 250 (incl. btw). Bij een 1-op-1 Transformatiedag (circa 4 uur) bedraagt de investering € 350 (incl. btw).

Inbegrepen bij de investering

Waardevolle teachings en praktische tips, onbeperkt thee en geïnfuseerd water, lichte vegetarische lunch, healthy snacks, alle materialen voor de dag, uitgebreid handboekReiki I certificaat en natuurlijk héél véél liefde!

Je hoeft het niet alleen te doen

Hi! Mijn naam is Yasmin en het thema verbinding loopt als een rode draad door mijn leven. Als baby werd ik geadopteerd uit Zuid-Korea, waardoor ik 'leerde' dat verbinding samengaat met verlating en afwijzing. Deze start heeft de rest van mijn leven beïnvloed. 

Als ik terugkijk op de eerste helft van mijn leven dan zie ik een meisje dat zo hard haar best deed om verbinding te maken, terwijl ze ze anderen niet echt kon toelaten. Vanbinnen voelde ik me eenzaam, mijn hart zat op slot.

Tot ik in 2012 via een identiteitscrisis belandde op het pad van bewustwording, zelfheling en spiritualiteit; het dikke kettingslot om mijn hart heen geleidelijk openbrak.

Op mijn innerlijke reis heb ik ontiegelijk veel verschillende dingen gedaan om steeds weer een laagje van de spreekwoordelijk ui af te pellen. In 2019 ontving ik mijn eerste Reiki inwijding en dit heeft mijn transformatieproces aanzienlijk versterkt en verdiept; een jaar later werd ik ingewijd tot Reiki Master vanuit het traditionele Usui systeem.

Reiki is zoveel meer dan een helingsmethode: het opent de deur naar bewustzijnsverruiming en innerlijke heelheid. Het is het mooiste cadeau dat ik aan mezelf heb gegeven, waar ik nog dagelijks van geniet.

En nu ben ik hier om jou hetzelfde te laten ervaren. 

Yasmin Lindenburg (1987), MSc.
Holistisch psycholoog, reiki trainer, docent holistische therapie, podcast host en een rasechte liefdesbrigadier: geboren om de wereld te verlichten en liefde te verspreiden.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Transformatiedag en een gewone Reiki cursus?

De reden dat deze Transformatiedag verder gaat dan het overdragen van Reiki is dat je op deze dag ook wordt gecoacht op jouw persoonlijke thema's. Hierdoor leer je jezelf beter kennen op dieper niveau, wat zal worden uitgediept en bekrachtigd door je ontwikkeling met Reiki. 

Ik wil geen praktijk starten, kan ik me dan toch aanmelden?

Absoluut! In eerste instantie is Reiki echt bedoeld voor jezelf, ter ondersteuning van jouw transformatieproces. Het is dus niet verplicht om anderen te behandelen en je hoeft dus geen praktijk te starten om een Reiki cursus te volgen.

Wat als ik niks van Reiki voel?

Deze vraag wordt vaak gesteld tijdens een Reiki I cursus en mijn antwoord hierop is altijd: 'Je mag erop vertrouwen dat Reiki ook werkt voor jou'. Waarschijnlijk zit je veel in je hoofd en mag je leren zakken in je lijf, zodat je contact kunt maken met je gevoel. Reiki gaat je hierin ondersteunen.

Kan ik dit wel? Ben ik wel geschikt voor Reiki?

Geloof me, iedereen kan Reiki ontvangen en toepassen. Tijdens de Transformatiedag hoef je niks moeilijks te leren of iets speciaals te doen. Je hoeft ook geen speciale gave of hoge intelligentie te hebben om te kunnen werken met de Reiki energie. Dus ja, ook jij kan dit :-)

Komen er allemaal zweverige types op af?

Tsja, wat versta jij onder zweverig? Als jij interesse hebt in Reiki dan zullen er vast meer mensen zijn zoals jij :-)

Join the movement

Privacyverklaring 

Algemene voorwaarden

Copyright 2023 | de Liefdesbrigade