transformatiespel workshop

Innerlijk werk is een continu proces van bewustwording: door meer inzicht in (het ontstaan van) je belemmerende overtuigingen en gedragspatronen te krijgen groeit je zelfkennis en kunnen deze patronen worden getransformeerd van belemmerend naar bekrachtigend. 

en wist je dat innerlijk werk ook speels kan zijn?

Ik geloof dat de innerlijke reis niet continu zwaar en eenzaam hoeft te zijn. Juist door wat speelsheid aan onze dag toe te voegen en in contact met anderen te zijn leer je meer over jezelf. Daarom bied ik de workshop 'Het Transformatiespel' aan, waarbij jij spelenderwijs samen met enkele andere deelnemers meer inzicht krijgt in je eigen gedachten- en gedragspatronen, ontdekt waar je valkuilen en kwaliteiten liggen en antwoord krijgt op levensvragen.

Wat is het Transformatiespel?
Het Transformatiespel is een holistisch levensspel en symboliseert de reis van jouw ziel door dit leven. Onderweg doe je inzichten op over eigen gedachten- en gedragspatronen en ontdek je wat er momenteel bij jou speelt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Spelenderwijs leer jij jezelf beter kennen (je kwaliteiten, belemmeringen, mogelijkheden en feedback) en zet je bewuste stappen in een diepgaand en verrijkend groeiproces. 

Hoe werkt het Transformatiespel? 
Het Transformatiespel wordt met 2-3 spelers gespeeld; in verbinding met anderen kom je immers tot dieper inzicht over jezelf. Voordat we starten met het spel nemen we rustig de tijd om jouw speldoel (een levensvraag over een actueel thema in je leven) helder te krijgen, dat als leidraad tijdens het spel zal fungeren. Als eenmaal alle speldoelen helder en concreet zijn starten we met spelen. Iedere deelnemer bewandelt zijn of haar individuele levenspad, waarin ervaringen worden opgedaan, inzichten worden verworven en belemmeringen worden opgeruimd. En door de energie van het spel wordt er ook gespeeld op groepsniveau; alles bestaat immers uit één energie en staat met elkaar in verbinding. Na afloop van het spel staan we stil bij de inzichten die je gedurende de dag hebt opgedaan en kijken we samen naar concrete stappen die je kunt zetten om de verkregen inzichten te integreren in je dagelijks leven. 

Met welk thema kun je het Transformatiespel spelen?
Speelt er momenteel iets in jouw leven waar je graag meer helderheid in krijgt, dan zou je dit thema als speldoel kunnen gebruiken. Enkele voorbeelden zijn: stoppen met jezelf wegcijferen, meer zelfvertrouwen, beter grenzen stellen, ontdekken wat je echt wilt in het leven, meer luisteren naar je gevoel, meer verdiepende relaties aangaan, leren uiten van je behoeften, minder oordelen, meer leven vanuit je hart, meer rust en balans ervaren, contact maken met je innerlijk kind etc.

Wat kun je van mij verwachten? 
Als spelbegeleider heb ik geen sturende functie, maar ondersteun en stimuleer jou op coachende wijze. Ik faciliteer het spelverloop, waarborg een veilige en respectvolle omgeving, geef regelmatig opbouwende feedback en stel verhelderende (soms confronterende) vragen - altijd met als doel om ervoor te zorgen dat jij je speldoel zo optimaal mogelijk kunt realiseren.

Kortom…
Het Transformatiespel is een laagdrempelig en krachtig spel dat je helpt begrijpen hoe je omgaat met situaties in jouw leven en hoe je hier, indien gewenst, verandering in aan kunt brengen. Op een speelse manier krijg je inzichten die je zelfkennis vergroten, zodat je een hernieuwde kijk op jezelf krijgt en meer (zelf)liefde en geluk in je leven kunt ervaren.

Deze Transformatiespelers gingen je voor

"Wauw! Wat een mooie reis. Het Transformatiespel liet mij spelenderwijs, maar met de nodige aandacht en eerlijkheid een belangrijk thema in mijn leven onderzoeken. Yasmin neemt tijd voor het creëren van een fijne sfeer binnen de groep en weet je met haar warmte, geduld en confronterende vragen uit te nodigen om écht naar jezelf te kijken. Toen ik in de trein naar huis stapte had ik niet alleen antwoorden op de vragen die mij bezighielden, maar had ik ook eindelijk helder voor ogen welke stappen ik mag gaan zetten met het oog op mijn doel. Erg dankbaar voor deze inspirerende dag!"

-Christel, 26 jaar

"Het volgen van de workshop ‘Het Transformatiespel’ was heel bijzonder voor mij. Ik kende het spel nauwelijks en was benieuwd wat het kon brengen. Niet alleen het spel is fijn om mee te werken voor zelfinzicht, maar Yasmin weet een zeer verwelkomende, veilige ruimte te creëren waardoor iedereen elkaar kon helpen om een stap verder te komen. Een bevlogen en liefdevolle begeleiding! Yasmin werkt met veel aandacht en ruimte, terwijl ze ook een spiegel kan voorhouden. Mijn vrouw en ik komen graag nog een keer terug voor een vervolg!"

- Laura, 37 jaar

"Het Transformatiespel is een prettige en inspirerende manier om aan de slag te gaan met je eigen leervraag. Met hulp van je medekandidaten ga je snel de diepte in. De uitkomsten tijdens het spel zijn heel treffend en helpen je steeds een stapje verder. Yasmin is een prettige spelbegeleider die de groep met enthousiasme door de stappen heen leidt, scherpe vragen stelt en ruimte laat voor ieders inbreng. De dag heeft mij gebracht dat ik weer weet hoe leuk het is om bezig te zijn met wat je drijft (en tegenhoudt) en het heeft me via de medekandidaten nieuwe inzichten opgeleverd over mezelf. Ik kan iedereen aanbevelen om de workshop een keer te volgen."

-Daniëlle, 32 jaar

"Wat een intense, inzichtrijke en waardevolle dag heb ik gehad. Ik begon de dag enthousiast en was klaar om, met mijn speldoel in gedachte, te zien waar mijn levenspad me mocht brengen in het helpende gezelschap van drie andere lieve spelers. Zo ben ik niet alleen bewust geworden van hoe bepaalde patronen ontstaan zijn, maar heb ik ook concrete daden weten op te schrijven om mij te helpen bewust bezig te blijven met mijn levensvragen. Ik ben dankbaar dat ik dit in zo’n fijne en rustgevende omgeving heb mogen doen bij Yasmin thuis. Yasmin is een heel warm, openhartig, empathisch en vooral heel oprecht geïnteresseerd persoon. Tijdens het spel was zij onze oase van rust, door de vele vragen en indrukken door. Ik heb mij enorm op mijn gemak gevoeld mede dankzij haar en de lekkernijen waar ze voor gezorgd had." 

-Kirsten, 25 jaar

"Yasmin geeft met het Transformatiespel een workshop waarin je op speelse manier de mogelijkheid krijgt om te groeien als persoon. Het spel biedt op een gestructureerde manier handvatten om verder te komen in een eigen gekozen speldoel. De manier waarop Yasmin persoonlijke aandacht gaf aan elke deelnemer is bijzonder om te zien en zorgt ervoor dat je je met haar als coach meteen op je gemak voelt. In de veilige ruimte die Yasmin creëerde voelde ik mij comfortabel om dieper te kijken naar mijn transformatiedoelen, de kwaliteiten die mij kunnen helpen om deze doelen te bereiken en de belemmeringen die mij hierin afremmen. Door middel van ondersteunende vragen hielp Yasmin mij aan nieuwe inzichten. Dankzij deze workshop heb ik weer een volgende stap kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Bedankt Yasmin!"

-Jorinde, 26 jaar

let's play!

Data workshop
TBA

Praktische informatie 
Aantal deelnemers: 2-4 spelers.
Tijd: van 10:00 uur - 17:00 uur. 
Locatie: Wormerveerstraat 203, Den Haag (gratis parkeren, gemakkelijk te bereiken met het ov)
Investering in jeZelf: De investering voor deze workshop bedraagt € 110 (inclusief btw). 
Bij de prijs zijn thee, koffie, geïnfuseerd water en lekkernijtjes inbegrepen. Lunch is niet inbegrepen.

Ben jij klaar voor échte verandering in je leven?
Meld je dan nu aan voor het Transformatiespel via de mail of het contactformulier en dan spreken we elkaar gauw :-)