Vrouwenretraite — Thuiskomen bij jezelf

Het is tijd dat je contact maakt met jouw zachte kracht en full of joy doet wat JOU gelukkig maakt. Dit is jouw toestemmingsbewijs om te zijn wie je echt bent, jezelf te bekrachtigen en te groeien in (zelf)liefde.

En lieverd, dit hoef je niet alleen te doen; je bent zo welkom op de Zelfliefde Vrouwenretraite waar we samenkomen in een Cirkel van Liefde.

Zijn met gelijkgestemde vrouwen in een safe & sacred space waarin we vertragen, verstillen, verzachten, verdiepen en verbinden.

In de Cirkel van Liefde word je gehoord en gezien voor wie je écht bent, gesteund bij het loslaten van datgeen wat je niet meer wilt in jezelf en je leven, en aangemoedigd om te gaan voor wat jij écht wilt.

Zelfliefde Vrouwenretraite


Wanneer heb jij voor het laatst écht tijd en ruimte voor jezelf genomen? Een dag waarop je gewoon mag Zijn en verbinden, zonder afleiding van buitenaf?

Op deze dagretraite laat je je dagelijks leven even los en draait het om JOU en wat jij nodig hebt om meer liefde in jezelf en je leven te voelen. 

En jezelf deze dagretraite gunnen is de eerste stap!

Op liefdevolle wijze begeleid ik jou gedurende de dag van buiten naar binnen: je maakt een innerlijke reis van hoofd naar lijf en hart, zodat jij weer in contact komt met jouw eigen wijsheid, een diep gevoel van joy en ontluikend hartsverlangen.

Deze vrouwenretraite is voor jou als je

 • Van jezelf wilt leren houden, meer zelfliefde wilt voelen.
 • Jezelf wilt zien voor wie je echt bent.
 • Jezelf op de juiste waarde wilt schatten.
 • Veel in je hoofd zit en op zoek bent naar die UIT-knop (ja, hij bestaat!).
 • Behoefte hebt aan rust en ontspanning.
 • Verlangt naar tijd voor jezelf; even weg uit het dagelijks leven.
 • Dichter bij je gevoel wilt komen. 
 • Je onzekerheden en belemmerende gedachten wilt loslaten.
 • Meer zelfvertrouwen wilt voelen.
 • Wilt oefenen in zachtheid. 
 • Het spannend vindt om je kwetsbaar op te stellen en tegelijkertijd meer van jezelf zou willen laten zien aan anderen. 
 • Iets nieuws wilt leren over jezelf en nieuwe ervaringen wilt opdoen.
 • Op een laagdrempelige manier nieuwe vrouwen wilt ontmoeten.
 • Lekker wilt verbinden met gelijkgestemden.
 • Jezelf niet per sé herkent in bovenstaande en wel een full body YES voelt bij de Cirkel van Liefde.

ZONDAG 25 SEPTEMBER - DEN HAAG
10:00 uur - 17:00 uur

Nog 6 plekjes beschikbaar

Yogastudio Wake Up
Piet Heinstraat 98, Den Haag

Lovely words

Met de vrouwenretraite van de Liefdesbrigade geef je jezelf een echt cadeau.

 

Yasmin neemt je gedurende de dag op liefdevolle wijze mee, zij vraagt door waar dat je iets oplevert, geeft ruimte voor reflectie en creëert een vertrouwde en ontspannen sfeer waarin je helemaal tot jezelf mag komen. Hierbij voelt Yasmin goed aan wanneer het tijd is voor een dansje, een grapje of juist een stiltemoment.

 

In de vrouwencirkel voelde ik me gehoord en gesteund door Yasmin en de andere aanwezige vrouwen. De dag werd compleet gemaakt door de uitgebreide verzorging, mooie ruimte, heerlijke lunch en kleine presentjes.

 

Ik voel me enorm dankbaar dat ik deze dag mocht meemaken.

- Jorinde

Ik was erbij aanwezig omdat ik rust en verbinding met mezelf wilde.

 

Alles was tot in de puntjes verzorgd: een breed programma, waar verschillende aspecten van heling naar voren kwam (geluid, tast, zien, proeven, ruiken).

 

Yasmins begeleiding vond ik heel fijn, vertrouwd en kalm. Ze kan het enorm goed uitleggen en ook enorm goed dragen/begeleiden. Er was geen gehaast, het was precies goed. Veel persoonlijke 1:1 aandacht.

 

Mijn grootste inzicht is de kracht van delen met andere vrouwen, de kracht van het samen dragen, de kracht van ruimte creëren. Een deelnemer stelde me een mooie vraag die een domino effect heeft gehad op mijn relatie.

 

Die week erna een heel mooi gesprek met mijn partner gehad. De momenten stilstaan en voelen wat er speelt, heeft er toe geleid dat ik weer wat bewuster ben over bepaalde patronen. Het inzicht dat het nog steeds in me zit.

- Taylie

Ik was toe aan een dag helemaal voor mezelf en groeien in de liefde voor mezelf. Vond het wel spannend, maar dat werd weg genomen door Yasmin. Ze weet precies wanneer ze iets moet vragen of wanneer ze even stil moet zijn, heel erg fijn!

 

Locatie was perfect, eten en drinken heel erg goed geregeld en enorm lekker!

 

Wat de vrouwenretraite mij heeft opgeleverd is dat ik heel veel heb gevoeld en het idee heb dat ik dichterbij mijn emoties ben gekomen. Sinds die dag heb ik minder nagedacht over de relaties die ik heb, gewoon zijn. En vertrouwen op het feit dat zij met mij willen zijn voor wie ik ben.

- Lot

Wat kun je verwachten?

Mag ik je uitnodigen om deze dagretraite te zien als een gelegenheid om je verwachtingen eens los te laten, zodat je je kunt overgeven aan het moment?

Ik werk graag in flow en speel daarbij in op de thema’s en behoeften binnen de Cirkel. Daarom kies ik ervoor om van tevoren geen programmering te delen, zodat ik als facilitator kan meebewegen op de stroom die we samen creëren. En zo word jij uitgenodigd om alvast wat meer los te komen van je hoofd ;-)

Vaste onderdelen van de dagretraite bestaan uit een deelcirkel (want delen = helen), Yoga Nidra sessie (ook wel bekend als slaapyoga, dus zonder afwisselende yogaposes), cacao ceremonie (hartopenend plantmedicijn) en inquiry/speelse oefeningen.

Begeleiding

Tijdens deze dag ben ik aanwezig als facilitator, energy healer en space holder, wat betekent dat ik de veiligheid waarborg binnen de groep en ik de fysieke en energetische ruimte liefdevol en energetisch openhoud. Let op: ik ben niet aanwezig als therapeut, dus dit is geen groepstherapie.

Aantal deelnemers

Om het gevoel van veiligheid en individuele aandacht te waarborgen kunnen maximaal 8 vrouwen zich aanmelden.

Liefdevolle investering in jezelf

De investering in jezelf bedraagt € 195 (incl. btw)Kom je samen met een andere vrouw? Schaf dan tegelijkertijd jullie tickets aan om ieder € 10 korting te krijgen; de investering in jezelf bedraagt dan € 185 (incl. btw).

Inbegrepen bij de investering

Onbeperkt thee, geïnfuseerd water, lekkere vegetarische lunch, healthy snacks, alle materialen voor de dag en natuurlijk héél véél liefde!

Je hoeft het niet alleen te doen

Hi! Mijn naam is Yasmin en het thema verbinding loopt als een rode draad door mijn leven. Mede door mijn adoptie vond ik kwetsbaarheid vroeger zo lastig, omdat ik bang was dat mensen me zouden verlaten als ze the real me zouden zien.

Achteraf zie ik in hoe eenzaam ik destijd was: ik verlangde naar verbinding, maar kon anderen niet echt toelaten, vanbinnen zat ik op slot.

Tot ik in 2012 via een identiteitscrisis belandde op het pad van bewustwording, zelfheling en spiritualiteit en het dikke kettingslot om mijn hart heen geleidelijk openbrak.

Omdat ik toen de enige in mijn omgeving was die zich met deze thema's bezighield, liep ik tegen veel onbegrip aan.

Daardoor ontdekte ik hoe belangrijk het is om jezelf te omringen met gelijkgestemden die hetzelfde pad bewandelen. Ook al is hun verhaal anders dan het jouwe, zij begrijpen wat je doormaakt en kunnen je daardoor steunen op dieper niveau.

Samenzijn met gelijkgestemde vrouwen heeft mijn leven veranderd, omdat ik daardoor ontdekte dat we in de kern allemaal naar hetzelfde verlangen: gezien, gehoord en geliefd worden voor wie we echt zijn.

En nu, lieve vrouw, ben ik hier om jou hetzelfde te laten ervaren. 

Yasmin Lindenburg (1987), MSc.
Holistisch psycholoog, reiki trainer, docent holistische therapie, podcast host en een rasechte liefdesbrigadier: geboren om de wereld te verlichten en liefde te verspreiden.
Lees meer

Join the movement

Privacyverklaring 

Algemene voorwaarden

Copyright 2022 | de Liefdesbrigade