Client love

"Toen ik me aanmeldde wist ik niet zeker of reiki iets voor mij zou zijn en of ik wel alles uit het traject zou halen. Achteraf heb ik er veel en veel meer uit gehaald dan ik had durven hopen. Elke sessie gaf Yasmin me heel erg de ruimte om zelf na te denken en te voelen en ik heb altijd het gevoel gehad dat ze met heel veel rust en aandacht met me praatte. Door haar gerichte vragen en oefeningen ging ik elke keer met hele concrete inzichten naar huis. Ik heb er héél veel aan gehad dat ik Yasmin tussen de sessies door berichtjes kon sturen en waardeer het enorm dat ze me die ene keer allemaal voicememo's stuurde toen ik een pittige tijd doormaakte.

Sinds het traject begrijp ik mijn lichaam veel beter, kan makkelijker met emoties omgaan, heb leren luisteren naar mijn intuïtie en ben meer open naar andere mensen. Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf en ben nog nooit zo vaak trots op mezelf geweest als in de laatste weken. Dat is een heerlijk gevoel en had ik echt veel te lang niet meer gehad. Ik kan Yasmin niet genoeg bedanken voor de sessies die ik bij haar gevolgd heb. Ik denk dat ze mijn leven veranderd heeft. DANKJEWEL!!"

-Katinka

"Ik ben met Yasmin gaan samenwerken, omdat ik wilde leven naar mijn eigen waardes, grenzen leren aangeven, mezelf rust gunnen, naar mezelf luisteren en vooral wilde afleren om me druk te maken wat anderen vinden van wat ik doe. Het traject was wel een investering, maar ik wist dat ik de lessen mijn leven lang meeneem, dus alles zeker waard. Om tot diepere lagen te komen is een traject juist nodig. Er zijn altijd goede en slechte dagen, door een langer traject te volgen kom je erachter waarom dat zo is en kan je er in de toekomst beter op reageren.

Yasmin is open, eerlijk en geeft geen oordeel, maar liet mij echt kijken naar wat ik zelf voel en daardoor wat ik zelf wil en vind. Dankzij dit traject ben ik nog bewuster van alles wat ik doe, waardoor ik beter kan reflecteren op mijn acties en waar nodig aan kan passen in het vervolg. Ik voel me nu een stuk zelfverzekerder, zit meer in mijn positieve energie en leef intuïtiever. Yasmin, je bent geweldig <3"

-Roos

"Yasmin neemt écht de tijd voor je, luistert oprecht en handelt met een open hart en heeft een hele fijne energie, door dit alles voel je je direct op je gemak, gezien en gehoordDoor dit traject heb ik mijzelf weer een stukje beter mogen leren kennen, handvaten en de tools gekregen om mijn innerlijke reis voort te zetten en het mooiste cadeau is dat ik nu naar mijzelf kan kijken en oprecht TROTS kan zijn.

Dank je wel lieve Yasmin voor je tijd, je fijne energie en dat je mij hebt geholpen de inzichten in te zien die ik nodig heb om mijn ‘innerlijke reis’ voort te kunnen zetten en uiteindelijk mag komen waar ik wil zijn!"

-Solikah

"De combinatie holistisch/reiki en praten, kritische vragen krijgen en theorie vanuit de psychologie vond ik heel waardevol en krachtig, naast een super zachte, betrouwbare en vriendelijke persoonlijkheid van Yasmin."

-Joëlle

"De Deep Dive Sessie was erg verhelderend. Ik ben altijd bezig en vind het moeilijk om in contact te komen met mijn gevoel en heb veel negatieve oordelen over mezelf. Tijdens de sessie maakte ik eerst contact met de enorme criticus in mezelf en daarna met de liefdevolle kant in mij die vol vertrouwen is. Hierna nog een heerlijke reiki behandeling gehad.

Ik heb meer duidelijkheid in het patroon gekregen en kan daardoor nu betere keuzes maken die goed voor mij zijn en een nieuw pad gaan bewandelenYasmin werkt professioneel, liefdevol, stelt fantastische vragen waardoor je sneller tot de kern komt, geeft beeldende uitleg, gebruikt gepaste humor en luchtigheid en ik had het gevoel dat we ECHT samen werkten. AANRADER!"

-Merel

"De sessies van Yasmin waren echt een kadootje. De reikibehandelingen voelden als een warm liefdesbad waar ik in lag. Het was telkens anders, met een ander thema wat op dat moment speelde, maar de diepe ontspanning en opvulling met liefdevolle energie is waar ik altijd weer mee naar huis ging. En thuis werkte dat nog even door. Het bracht me rust, maar ook focus, inspiratie en creativiteit.

Heel typerend voor Yasmins werkwijze is de combinatie met coaching, wat de sessies veel concreter maakte. Daardoor bleef het voor mij uit de vaagheid en was ik tijdens, maar ook na de sessie meer bewust van de heling en transformatie die reiki me gebracht had. Ik kan de behandelingen van Yasmin dus van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een zachte en liefdevolle, maar doelgericht transformerende healingsessie!"

-Kelly