Cacao Therapie — Een liefdevolle reis naar je hart

Al langere tijd doe je aan zelfontwikkeling en nu ben je op zoek naar meer verdieping in jezelf. Dit wil je eens op een andere manier doen dan je tot nu toe hebt gedaan. Niet de hele tijd praten en maar in je hoofd blijven zitten. Nee, je wilt nu eens écht zakken in je lijf en hart - écht voelen.

 

Herkenbaar? Dan is holistische therapie gecombineerd met een cacao ceremonie mogelijk iets voor jou! Dit kan een privé sessie of een koppel sessie zijn, samen met bijvoorbeeld je partner, beste vriend(in), collega of familielid. 

Deze cacao therapie sessie is een 4-uur durende deep dive waarin je samen met de cacao spirit een magische innerlijke reis maakt van hoofd naar lijf en hart.

Wat is cacao?

Rauwe cacao is een zacht plantmedicijn dat liefdevol jouw hart opent, waardoor je meer liefde, verbondenheid, dankbaarheid en vreugde in je leven kunt ervaren. Het wordt al duizenden jaren gebruikt voor diepe heling op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Het is rijk aan mineralen als zink, ijzer, chroom en magnesium, waardoor je spieren ontspannen. Door de antioxidanten openen de bloedvaten zich en kan zuurstof makkelijker door het lichaam verspreiden. Ook worden happy hormones vrijgegeven, wat het geluksgevoel versterkt.

Bij gebruik van antidepressiva wordt geadviseerd om eerst te overleggen met de behandeld arts.

Beluister hier mijn podcast aflevering over ceremoniële cacao

Client love

Cacao therapie is voor jou als je

 • Meer in contact wilt komen met jezelf/je hart.
 • Belemmerende gedachten, patronen en emoties wilt loslaten.
 • Moeite hebt met het voelen voelen van emoties en/of je lichaam.
 • Op zoek bent naar de uit-knop in je hoofd.
 • Helderheid wilt krijgen over je volgende stap.
 • Op zoek bent naar meer inzicht in jezelf en je leven.
 • Jezelf niet per sé herkent in bovenstaande en wel een full body YES voelt bij de holistische cacao therapie sessie.

Wat doet cacao met je?

Ceremoniële cacao geeft je precies datgene wat jij op dat moment nodig hebt voor jouw innerlijke groei. Daarom is de beleving van een cacao ceremonie voor iedereen persoonlijk en elke keer weer anders.

Toch zijn er een aantal overeenkomstige ervaringen, zoals:  

 • Inzicht krijgen in bepaalde patronen.
 • Loslaten van onderdrukte emoties.
 • Thuiskomen in je lichaam.
 • Gestagneerde energie (innerlijke blokkades) weer laten stromen.
 • Perspectief en (zelf)vertrouwen.
 • Innerlijke rust
 • Inspiratie en creativiteit.
 • Contact maken met je ware essentie, je zielsmissie.
 • Helderheid over jouw situatie/volgende stap.
 • Gevoelens van overgave, verbondenheid en dankbaarheid.

Hoe ziet de sessie eruit?

We starten met een korte landingsmeditatie om in de juiste head- en heartspace te komen, waarna we jouw intentie bespreken en de ceremoniële cacao drinken. 


Vervolgens voel ik intuïtief aan hoe ik jou het beste kan ondersteunen tijdens jouw innerlijke reis. Hierbij kan ik gebruiken maken van reiki healing, visualisatie, intuitiekaarten, sound healing, journalling vragen en lichaamsgerichte of coachingsoefeningen.

Ook is er genoeg ruimte voor integratie van de opgedane inzichten, zodat jouw ervaring van deze sessie ook echt een onderdeel van je dagelijks leven wordt.

Tot slot wordt er fruit, crackers en vegetarische soep geserveerd.

 

Na afloop ga je naar huis met nieuwe (zelf)inzichten, hernieuwde energie, meer vertrouwen, praktische tips en een open hart.

Begeleiding

Tijdens de sessie ben ik aanwezig als holistisch psycholoog, coachenergy healer en ceremonieel begeleider en krijg jij gedurende de 4 uur mijn volledige aandacht.

 

Datum & locatie

In overleg plannen we een datum, mogelijk zowel door de weeks als in het weekend. De sessie wordt gehouden bij mij thuis in Leyenburg, Den Haag (gratis parkeren tot 18:00 uur).

Liefdevolle investering in jezelf

De investering voor een 1-op-1 sessie bedraagt € 420 (incl. btw). Voor een koppel sessie, bijvoorbeeld met je partner, beste vriend(in) of dierbaar familielid, bedraagt de investering per persoon  305 (incl. btw).

Inbegrepen bij de investering

Onbeperkt thee en waterceremoniële cacao, healthy bites, fruitvegetarische soep en crackers, alle benodigde materialen en natuurlijk héél véél liefde!

Je hoeft het niet alleen te doen

Mijn naam is Yasmin en mede door mijn adoptie weet ik maar al te goed hoe uitdagend de reis naar zelfliefde is. Want oh men, wat leefde ik vroeger in zelfafwijzing.

Op mijn 25e was ik vanbinnen diep ongelukkig en belandde ik in een identiteitscrisis. Vervolgens had ik een toxische relatie van enkele jaren 'nodig', waarin ik mezelf compleet wegcijferde om er voor de ander te zijn, om te beseffen dat ik geen zelfliefde kende.

Toen ik eenmaal de moed had gevonden om daaruit te stappen begon mijn pad van zelfliefde en verbinding; gaandeweg leerde ik wat het werkelijk betekent om van jezelf te houden.

Tijdens mijn eerste cacao ceremonie in 2021 kreeg ik de boodschap door dat ik dit liefdevolle plantmedicijn met de wereld mag delen, zodat anderen ook in contact kunnen komen met hun hart.

Sindsdien verbind ik me regelmatig met de cacao spirit en elke ceremonie geeft mij nieuwe (zelf)inzichten, een diep gevoel van rust, stromende inspiratie en stevige gronding

En nu, lieve vrouw, ben ik hier om jou hetzelfde te laten ervaren. Let's go!

Yasmin Lindenburg (1987), MSc.
Holistisch psycholoog, reiki master & trainer, docent holistische therapie, podcast host en een rasechte liefdesbrigadier: geboren om de wereld te verlichten en liefde te verspreiden.
Lees meer

Join the movement

Privacyverklaring 

Algemene voorwaarden

Copyright 2023 | de Liefdesbrigade