Transformatiedag Reiki II — Terug naar de eenheid in jezelf

Versterk jouw connectie met de universele levensenergie met deze tweede Reiki graad. Dit brengt verdieping in jezelf, omdat je nu ook kunt helen op mentaal niveau (overlevingsmechanismen, belemmerende patronen), emotioneel niveau (weggestopte pijn, ongedeelde trauma's, emotionele blokkades) en op afstand.

Op deze Transformatiedag word je liefdevol uitgenodigd om stil te staan en naar binnen te keren. Je wordt bewust van waar je nu staat in jouw groeiproces en wat je nodig hebt om stappen te zetten in de richting die jij voor ogen hebt.

Je leert de drie Reiki symbolen en ontdekt hoe je deze in je Reiki beoefening kunt inzetten. Ook leer je hoe je behandelingen op afstand kunt geven.

Reiki is voor iedereen

Reiki, een Japanse helingsmethode, stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, waardoor klachten kunnen worden behandeld op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Via handoplegging wordt deze zachte energie doorgegeven, zodat jouw systeem weer in balans komt en jouw levensenergie weer vrijuit gaat stromen. Het mooie aan Reiki is dat je als behandelaar fungeert als doorgeefluik van deze energie: je geeft dus slechts deze energie door en verliest geen eigen energie.

Reiki is een wonderlijke energie die helpt bij zelfontwikkeling en jouw groeiproces versnelt. Het werkt als een schijnwerper: het brengt onbewuste zaken in helder licht, waardoor je kunt helen en je bewustzijn verruimt

Deze Tranformatiedag is voor jou als je

  • Verdieping zoekt in je Reiki beoefening
  • Reiki op afstand wilt sturen
  • Ondersteuning zoekt in je persoonlijke ontwikkeling
  • Je intuïtieve vermogens wilt versterken
  • Ongewilde patronen wilt doorbreken
  • Je dromen en doelen wilt manifesteren
  • Er klaar voor bent om jouw Reiki kracht te vergroten 
  • Professioneel aan de slag wilt als Reiki behandelaar

Wat kun je verwachten?

Het Usui Reiki systeem kent drie graden. Bij elke Reiki graad ontvangt de cursist een inwijding die de chakra's en meridianen (energiecentra en kanalen) openen en de vijf holistische lichamen zuiveren ter voorbereiding op het kunnen ontvangen en doorgeven van de helende Reiki energie.

Bij Reiki II leer je de 3 Reiki symbolen en hoe je deze kunt inzetten voor jezelf en eventueel bij anderen. Deze cursus bestaat uit 1,5 lesdag.

De live Transformatiedag duurt van 9:30 uur tot 15:30 uur. Tijdens deze dag leer je over de 3 Reiki symbolen en na jouw inwijding ervaar je hoe deze symbolen kunnen worden ingezet. Ook leer je hoe elke situatie een leermoment is en hoe je Reiki hierbij kunt inzetten en hoe je behandelingen op afstand en een tafelbehandeling kunt geven. Het programma wordt aangevuld met meditatie en visualisatie, kleine opdrachten en energie-oefeningen. Daarnaast wordt er ruimschoots tijd besteed aan jouw persoonlijke thema's en hoe deze met ondersteuning van Reiki kunnen ontwikkelen.


Ongeveer drie weken later ontmoeten we elkaar via Zoom voor het 2 uur durende online verdiepingsmoment. Tijdens deze bijeenkomst kun je jouw ervaringen delen en eventuele vragen stellen. Naast meditatie en visualisatie doe je een praktijkoefening en ontvang je van mij een heerlijke behandeling op afstand.

Data Reiki II cursus

 TBA

Begeleiding

Op de Transformatiedag zal ik als Reiki leraar niet alleen de Reiki materie overdragen, als holistisch psycholoog besteed ik ruimschoots aandacht aan jouw individuele proces. Je wordt door mij gecoacht op jouw persoonlijke thema's, zodat je jezelf beter leert kennen op dieper niveau. Deze innerlijke verdieping zal vervolgens bekrachtigd worden door jouw ontwikkelingsproces met Reiki

 

Aantal deelnemers

Om het gevoel van veiligheid en individuele aandacht te waarborgen houd ik de groepen klein met maximaal 4 deelnemers. De cursus gaat door bij minimaal 2 aanmeldingen.

Locatie

De Transformatiedag wordt gegeven bij mij thuis aan de Wormerveerstraat 203 in Den Haag (gratis parkeren). Circa drie weken later vindt het verdiepingsmoment online plaats.

 

Liefdevolle investering in jezelf

De investering in jezelf bedraagt € 300 (incl. btw). Bij een 1-op-1 Transformatiedag (circa 4 uur) bedraagt de investering € 400 (incl. btw).

Inbegrepen bij de investering

Waardevolle teachings en praktische tips, onbeperkt thee en geïnfuseerd water, lichte vegetarische lunch, healthy snacks, alle materialen voor de dag, uitgebreid handboekReiki II certificaat en natuurlijk héél véél liefde!

Je hoeft het niet alleen te doen

Hi! Mijn naam is Yasmin en het thema verbinding loopt als een rode draad door mijn leven. Als baby werd ik geadopteerd uit Zuid-Korea, waardoor ik 'leerde' dat verbinding samengaat met verlating en afwijzing. Deze start heeft de rest van mijn leven beïnvloed. 

Als ik terugkijk op de eerste helft van mijn leven dan zie ik een meisje dat zo hard haar best deed om verbinding te maken, terwijl ze ze anderen niet echt kon toelaten. Vanbinnen voelde ik me eenzaam, mijn hart zat op slot.

Tot ik in 2012 via een identiteitscrisis belandde op het pad van bewustwording, zelfheling en spiritualiteit; het dikke kettingslot om mijn hart heen geleidelijk openbrak.

Op mijn innerlijke reis heb ik ontiegelijk veel verschillende dingen gedaan om steeds weer een laagje van de spreekwoordelijk ui af te pellen. In 2019 ontving ik mijn eerste Reiki inwijding en dit heeft mijn transformatieproces aanzienlijk versterkt en verdiept; een jaar later werd ik ingewijd tot Reiki Master vanuit het traditionele Usui systeem.

Reiki is zoveel meer dan een helingsmethode: het opent de deur naar bewustzijnsverruiming en innerlijke heelheid. Het is het mooiste cadeau dat ik aan mezelf heb gegeven, waar ik nog dagelijks van geniet.

En nu ben ik hier om jou hetzelfde te laten ervaren. 

Yasmin Lindenburg (1987), MSc.
Holistisch psycholoog, reiki trainer, docent holistische therapie, podcast host en een rasechte liefdesbrigadier: geboren om de wereld te verlichten en liefde te verspreiden.
Lees meer

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Transformatiedag en een gewone Reiki cursus?

De reden dat deze Transformatiedag verder gaat dan het overdragen van Reiki is dat je op deze dag ook wordt gecoacht op jouw persoonlijke thema's. Hierdoor leer je jezelf beter kennen op dieper niveau, wat zal worden uitgediept en bekrachtigd door je ontwikkeling met Reiki. 

Blokkades, trauma's... Het gaat toch niet heel te heftig worden?

Daar kan ik helaas geen concreet antwoord op geven. Deels omdat 'heftig' voor iedereen een andere betekenis heeft, en deels omdat de intensiteit van het zuiveringsproces verschilt per persoon. 

Reiki is een liefdevolle energie die jou op zachte wijze zal laten ervaren wat je nog mag helen in jezelf. Je mag erop vertrouwen dat je in dit transformatieproces altijd krijgt wat je aankunt. 

Ik wil geen praktijk starten, kan ik me dan toch aanmelden?

Absoluut! In eerste instantie is Reiki echt bedoeld voor jezelf, ter ondersteuning van jouw transformatieproces. Het is dus niet verplicht om anderen te behandelen en je hoeft dus geen praktijk te starten om een Reiki cursus te volgen.

Komen er allemaal zweverige types op af?

Tsja, wat versta jij onder zweverig? Als jij interesse hebt in Reiki dan zullen er vast meer mensen zoals jij zijn :-)

Join the movement

Privacyverklaring 

Algemene voorwaarden

Copyright 2023 | de Liefdesbrigade