Workshops/Events

Cacao Ceremonie

Cacao is een zacht en krachtig plantmedicijn dat wordt gedronken voor de ontwikkeling van zelfliefde, het verruimen van bewustzijn en ter ondersteuning voor heling en persoonlijke groei. Het wordt ook wel een hartopener genoemd, omdat het je op liefdevolle wijze verbindt met jezelf en de mensen om jou heen.

Aan het begin zet je een intentie (een focus waarmee je de ceremonie wilt ingaan), waarna een meditatie/visualisatie volgt. Daarna drinken we de cacao en stem ik de invulling van de ceremonie intuïtief af op de aanwezige(n). Hierbij kan ik gebruik maken van energy healing, intuïtie kaarten en sound healing. Nadien is er ruimte voor integratie, zodat je ervaring en opgedane inzichten een onderdeel van je dagelijks leven kunnen worden.

Het is mogelijk om zowel een privé ceremonie als een koppel ceremonie te boeken. Dit laatste is een mooie manier om je op dieper niveau te verbinden met bijvoorbeeld je partner, je beste vriend(in) of een dierbaar familielid. 

Voor een privé of koppel cacao ceremonie aan huis maak ik een prijs op maat, inclusief BTW, cacao en reiskostenvergoeding voor max. 120 km van Den Haag. Ook ben ik te boeken als cacao ceremonie facilitator voor jouw event - ook geschikt voor een originele en verbindende bachelorette of vriendinnenavond!

Wil jij het informatieboekje ontvangen? Stuur een mailtje naar info@deliefdesbrigade.nl of vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

Spreker

Je kunt me vragen als spreker/host op jouw event of interviewen voor de volgende thema's: 

Adoptie: de impact van adoptie op het aangaan van relaties.
Persoonlijke ontwikkeling: zelfontwikkeling, bewustzijnsverruiming, persoonlijk leiderschap, krachten en talenten.
Psychologie: holistische aanpak binnen de psychologie, de psychologie achter menselijk gedrag, leren omgaan met emoties.
Relaties: hechtingsstijlen, de 5 liefdestalen.
Spiritualiteit: reiki, holisme, hoogsensitiviteit, cacao ceremonie.
Verbinding: verbindende communicatie, meer verbinding met de Roos van Leary, de helende kracht van empathie.
Zelfliefde: in 3 stappen naar zelfliefde.
Zingeving: je eigen pad bewandelen, ontdekken wie je werkelijk bent, je zielsmissie ontdekken.

Voor meer informatie stuur een mailtje naar info@deliefdesbrigade.nl of vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

Transformatiespel Workshop

Het Transformatiespel is een laagdrempelig en krachtig holistisch levensspel dat je helpt begrijpen hoe je omgaat met situaties in jouw leven en hoe je hier, indien gewenst, verandering in aan kunt brengen. Op een speelse manier krijg je inzichten die je zelfkennis vergroten, zodat je een hernieuwde kijk op jezelf en je huidige situatie krijgt en meer (zelf)liefde en geluk in je leven kunt ervaren.

Het Transformatiespel is een fysiek bordspel, net zoals ganzenbord, maar dan gericht op persoonlijke ontwikkeling; de transformatie ontstaat terwijl je het spel speelt en werkt door in de weken erna. In deze podcast aflevering vertel ik je meer over de workshop.

Het is mogelijk om in mijn praktijk zowel een privé workshop als een groepsworkshop (max. 4 deelnemers) te boeken, bijvoorbeeld met vrienden of collega's. 
Voor een workshop aan huis of op locatie maak ik een prijs op maat, inclusief BTW en reiskostenvergoeding voor max. 120 km van Den Haag.

Voor meer informatie stuur een mailtje naar info@deliefdesbrigade.nl of vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.Join the movement

Privacyverklaring 

Algemene voorwaarden

Copyright 2022 | de Liefdesbrigade