Innerlijke vrijheid | Écht staan voor wie je bent | Verbindende communicatie

inspiratiegesprek

Soms zijn er momenten in je leven waarop je vastloopt en je wel wat positiviteit, (zelf)vertrouwen en inspiratie kunt gebruiken. Daarom bied ik een inspiratiegesprek aan: een 1-op-1 gesprek van 90 minuten over een onderwerp naar keuze. 

Voor wie?
Een inspiratiegesprek is iets voor jou als je:

➺ meer uit jezelf en/of het leven wil halen
 meer zelfliefde wil ervaren
➺ m
eer vanuit je hart wil leven
➺ m
eer overzicht in je leven wil
➺ 
meer inzicht in jezelf wil krijgen 
➺ t
wijfelt over een volgende stap
➺ niet goed weet hoe je met je huidige situatie kunt omgaan

Wat kun je verwachten?
Het doel van een inspiratiegesprek is om jou te helpen met een situatie waar je op dit moment mee worstelt, zodat je ontdekt wat er mogelijk is voor jou en weer in beweging komt. Als gesprekspartner ben ik jouw luisterend oor, sparringpartner en spiegel. Vanuit een open en objectieve houding stem ik me op jou af en krijg je volledig mijn persoonlijke aandacht. Ik stimuleer je om vanuit een ander perspectief naar jezelf en je huidige situatie te kijken en belicht welke kwaliteiten jij hierbij kunt inzetten. Na afloop van het gesprek heb je weer richting en kun je de verkregen inzichten en handvaten toepassen in je leven.

Hoe ziet een inspiratiegesprek eruit?
Voor aanvang van ons gesprek vul je een korte vragenlijst in, zodat ik weet waar je vragen en uitdagingen liggen en we tijdens het inspiratiegesprek de diepte in kunnen. Het inspiratiegesprek vindt plaats in mijn praktijk of via een online videogesprek.


Investering in jeZelf
Een eenmalig inspiratiegesprek van 90 minuten kost € 90 (inclusief btw). Twee weken daarna hebben we mailcontact over hoe het dan met jou gaat en welke shift er sinds het inspiratiegesprek heeft plaatsgevonden. 


Interesse in een inspiratiegesprek? 
Stuur een mailtje of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onderstaande knop en dan spreken we elkaar gauw!